Съвпадението на  числа на часовника не е просто случайно. С

...
 
Съвпадението на  числа на часовника не е просто случайно. С
Коментари Харесай

Еднакви числа на часовника: защо ги виждаме и какво означава

 

Съвпадението на  цифри на часовника не е просто инцидентно. С помощта на повтарящи се цифри Вселената ни дава избрани знаци.

В нумерологията се счита, че числата могат да имат доста съществено въздействие върху живота на човек. С помощта на цифрови кодове можете да програмирате ориста.

И постоянно получаваме от небесни настойници, криптирани в цифри. Например,когато погледнем часовника и забележим повтарящи се цифри. Можете да ги видите един път инцидентно, само че в случай че съвпадението е настойчиво се повтаря, постоянно и в една и съща поредност значи ви изпраща знак.

Виждайки комбинации от едни и същи цифри, мнозина стартират да си мечтаят. И това е добра концепция, тъй като в този случай силата на мисълта се укрепва от увереността в силата на специфичен миг. Но не забравяйте за уликите на: всяко число си има несъмнено значение.

 

Ето какво значи, когато видите идентични цифри на часовника

 

12:12  на часовника

Когато видите съвпадението на тези цифри на часовника, очаквайте промени скоро. Бъдете готови, с цел да не останете сюрпризирани!

13:13  на часовника

Ще бъде мъчно да вземете решение, потърсете съвет от по-опитен човек.

14:14  на часовника

Ще би трябвало да се потрудите, с цел да сбъднете фантазията си, само че казусът ще се реши във ваша изгода.

15:15  на часовника

Направете избор в интерес на стабилността и откажете неочаквани завършения.

16:16  на часовника

Когато видите съвпадението на тези цифри на часовника, чака ви вълнуващо пътешестване, само че изберете почтени и надеждни спътници за себе си, а също по този начин уговорете разноските авансово.

17:17 на часовника

Всяко предпочитание ще се сбъдне, само че бъдете деликатни: може да не знаете какво в действителност желаете.

18:18  на часовника

Успехът ще ви последва като правилно куче, само че се погрижете за здравето си. Бъдете по-внимателни и внимателни!

19:19  на часовника

Изберете думите си. Каквото и да кажете на глас, може да ви играе в ръцете или може да бъде употребявано против вас.

20:20  на часовника

Когато видите съвпадението на тези цифри на часовника, звездите са на ваша страна, само че жестокостта и арогантността ще ви лишат от това застъпничество. Бъдете по-добри с хората.

21:21  на часовника

Ще получите заслужена премия за вашия упорита работа. Но се гордейте с него и не го излагайте на обществено място, в противоположен случай ще развалите репутацията си.

22:22   на часовника

Време е за успокоение и задоволство от свършената работа. Спрете и си дайте отмора, умерено натоварване и бъдете малко мързеливи. Направихте всичко допустимо.

23:23 цифри на часовника

Не се опасявайте и се изправете пред страховете си, тогава те ще се оттеглен.

Както към този момент разбрахте, няма потребност да се страхувате от повторение на числата. Когато срещнете сдвоени цифри, просто им обърнете внимание, запомнете и по-късно тълкувайте

Но запомнете: методът има значение единствено в случай че инцидентно видите комбинацията. Тези, които съзнателно чакат вярната стойност и комбинации, няма да работят.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР